Functieomschrijving
Bij Sophias zijn we op zoek naar een hulpkracht voor in de keuken om ons team te komen versterken. Je bent verantwoordelijk voor het bereiden van de gerechten, maar je houdt je ook bezig met de opmaak van de borden en zorgt voor een schone en frisse keuken.
Sophias is een horecaconcept aan het stationsplein van Leeuwarden. Met ruimte voor ongeveer 120 gasten in het restaurant én 250 gasten in de City Garden zijn we uniek in Friesland en misschien zelfs wel daar buiten. Op de kaart staan hoogwaardige bistrogerechten en heerlijke bites. Er is veel aandacht voor ambacht, er zijn mogelijkheden om door te groeien en er is aandacht voor jouw wensen. Wij willen met jou meedenken. Enthousiast geworden? Mooi, lees dan snel verder!
Wat je gaat doen
Wij zijn opzoek naar iemand die affiniteit heeft met de horeca en graag meer leert over alles wat er in de keuken gebeurt. Want als hulpkracht in de keuken speel je een essentiële rol bij het ondersteunen van onze koks en het zorgen voor een soepele werking van onze keuken. Je krijgt de mogelijkheid om waardevolle ervaring op te doen in een dynamische en professionele omgeving. Zo assisteer je de koks bij het voorbereiden en bereiden van gerechten, maar zorg je ook voor een schone en georganiseerde werkomgeving.
Wat we van jou verwachten
– Je hebt kennis van de wettelijke voorschriften op het gebied van veiligheid en hygiene
– Je hebt kennis van de Allergenenwetgeving
– Je bent een aanpakker. Je ziet wat er moet gebeuren
– Je bent gast- en servicegericht
– Je bent flexibel: je draait zowel ontbijt-, lunch- als dinerdiensten
Eerder opgedane ervaring in een soortgelijke functie is een pré
Wat je daar voor terug krijgt
– Een leuke baan bij een uniek horecaconcept in Leeuwarden
– Een (warme) maaltijd
– Leuke collega’s die je helpen
– Mogelijkheden om eventueel door te groeien
– Leuke personeelsuitjes
– Geld natuurlijk. Je krijgt een boven marktconform salaris en eventueel een reiskostenvergoeding
Solliciteer
Wil je ons team versterken als keukenhulp? Dan horen we graag van je!
Soort dienstverband: parttime of fulltime, in overleg
Ervaring:
– Horeca: 1 jaar (Gewenst)
Licentie/certificaat:
– HACCP-certificaat (Gewenst)
– Sociale Hygiëne (Gewenst)