De Tocht dinerarrangement

It giet oan by Sophias

Welkom bij Restaurant Sophias Рd̩ plek om te dineren in Leeuwarden

Op zoek naar een heerlijke plek om te dineren in Leeuwarden als je naar de voorstelling van De Tocht gaat? Zoek niet verder! Restaurant Sophias heet je van harte welkom voor een ervaring die je niet snel zult vergeten.

Uit Eten in Leeuwarden

Sophias is meer dan alleen een restaurant; het is een plek waar smaak en gezelligheid samenkomen. Onze menukaart is een eerbetoon aan de rijke culinaire tradities van Friesland, met een modern tintje. Onze chef-kok en zijn team werken nauw samen met lokale leveranciers om de meest verse ingrediënten te gebruiken, zodat elke hap een feest voor je smaakpapillen is.

Diner De Tocht

Of je nu voor of na de spektakelmusical De Tocht wilt dineren, Sophias is de perfecte keuze. Onze ligging, dichtbij het theater en met ruime parkeergelegenheid, maakt ons de ideale plek om je avond compleet te maken. Geniet van een speciaal driegangendiner, een selectie van mooie wijnen en een warme sfeer die je avond helemaal compleet maakt.

Reserveer Nu

Om teleurstelling te voorkomen, raden we je aan om vooraf te reserveren. We begrijpen dat de avond perfect moet zijn, en we doen er alles aan om dat waar te maken. Of je nu met vrienden, familie of een geliefde bent, Sophias staat klaar om je een onvergetelijke ervaring te bieden. Reserveren kan tussen 17.00 en 17.30, zodat we in ieder geval kunnen zorgen dat jullie mooi op tijd bij de voorstelling aanwezig zijn.

Dus, als je op zoek bent naar een geweldige plek om te dineren in Leeuwarden, zoek niet verder dan restaurant Sophias. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te laten genieten van heerlijk eten en goed gezelschap.

Reserveer vandaag nog en maak van je avond een waar spektakel!