Aan de slag als lunchkok bij Sophias?

/

Functieomschrijving

De Sophias/WKNDS horecagroep, onder leiding van Executive chef Gilbert van der Heide, is op zoek naar zowel een enthousiaste en ervaren lunchkok voor onze horecagelegenheid Sophias.

Als lunchkok speel je een cruciale rol bij het leveren van een fijne ervaring aan onze gasten. Je werkt nauw samen met ons team om mooie gerechten te creëren en de operationele efficiëntie te waarborgen. We zoeken iemand die kan zorgen voor continuïteit in kwaliteit en snelheid. Er komen bijvoorbeeld ook zakelijke gasten die snel en goed willen lunchen.

Sophias is een horecaconcept aan het stationsplein van Leeuwarden. Met ruimte voor ongeveer 100 gasten in het restaurant én 250 gasten in de City Garden zijn we uniek in Friesland en misschien zelfs wel daar buiten. Op de kaart staan mooie bistrogerechten en streetfood. Het team waar je mee gaat werken staat klaar voor elkaar, is heel gemotiveerd en heeft de drang om er echt iets moois van te maken. Er is veel aandacht voor ambacht, er zijn mogelijkheden om door te groeien en er is aandacht voor jouw wensen. Je werkt onder andere met een executive chef die ruim 12 jaar een Michelinster heeft gehad. We zoeken iemand die écht liefde heeft voor het vak, iemand die de rest van het keukenteam aan de hand neemt en deze ook goed managed of dat wil leren. Wij willen met jou meedenken en samen Sophias laten groeien.

Wat je gaat doen

Je bent natuurlijk verantwoordelijk voor het bereiden van de lekkerste gerechten en je bent de perfecte ondersteuning van de executive chef. Je bewaakt de kwaliteit en draagt zorg voor voorraadbeheer, optimaliseren van werkprocessen. Daarnaast verzorg je de lunch en het avondeten voor onze collega’s.

Wat we van jou verwachten

– Je hebt passie en liefde voor het vak en voor goed eten
– Je hebt kennis van de wettelijke voorschriften op het gebied van veiligheid en hygiene
– Je hebt kennis van de Allergenenwetgeving
– Je bent een aanpakker. Je ziet wat er moet gebeuren
– Je bent gast- en servicegericht
– Je bent communicatief vaardig
– Je kunt snel en gestructureerd werken

Eerder opgedane ervaring in een soortgelijk restaurant/keuken is een must


Wat je daar voor terug krijgt

– De leukste baan bij een uniek horecaconcept in Leeuwarden
– Topcollega’s
– Mogelijkheden voor professionele groei en ontwikkeling
– De mogelijkheden om te werken met hoogwaardige ingrediënten, apparatuur en creatieve menu’s
– Je krijgt een boven marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Solliciteer

Als jij gepassioneerd bent om bij ons als lunchkok aan de slag te gaan, een goede basis door ervaring hebt en organisatorisch sterk bent, dan nodigen we je graag uit om te solliciteren op deze functie. We kijken er naar uit om kennis te maken en je te verwelkomen in ons team!

Soort dienstverband: Fulltime

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

– Mogelijkheid tot promotie
– Pensioen
– Personeelskorting
– Reiskostenvergoeding

Aanvullende vergoedingen:

– Fooi
– Vakantiegeld

 

Jouw collega's

  • /
  • /
  • /
  • chef

Solliciteer bij Sophias